Det siger vores kunder

Jeg har benyttet Castberggård som ramme for seminarer efterhånden mange gange. Castberggårds placering omgivet af land og natur sikrer en rolig og fokuseret ramme om arrangementet.

 

På Castberggård får man god betjening og gode mødefaciliteter, både som mødeleder og som mødedeltager. Med de få ressourcer jeg har til at lave arrangementer uden for de vante rammer, når jeg langt på Castberggård.

Phonic Ear afholdt et seminar om lydforhold i skoler i Castberggårds fine faciliteter. Alt klappede rent logistisk og rammerne var perfekte til en deltager-gruppe på ca. 80 personer.

 

Beliggenhed og placering var ideel for deltager-gruppen, som var inviteret fra Fyn og Jylland. Vi anvender med glæde Castberggård, når vi skal afholde seminar igen. 

I mit første møde med Castberggård bliver jeg tilpas over at ankomme til et anderledes og spændende sted, der emmer af god stemning og imødekommenhed.

 

Jeg er ventet allerede ved hoveddøren og bliver mødt med stor venlighed og parathed til at efterkomme de behov, som efterspørges.


Lokaliteterne er fine og udstyret med det, som er nødvendigt for at afvikle mit planlagte arrangement.
Forplejningen var super og alle deltagere vil gerne vende tilbage ved lejlighed.